neděle 9. srpna 2015

další rytí pod širým nebem....

Letiště Vyškov...další akce dárkového rytí pod širákem.

   Přijíždíme včas - do 7.00...jooo stíháme (jsme na místě za 5 minutek sedm). Veškeré obavy jak to vypadá na místě, jak to chodí již jsou pryč....je to naše cca 7.akce.

  Rozbajulume fidlátka....stíháme docela rychle...už je to cvik, a čekáme, že bude horko. Naštěstí na letištní ploše pofukuje, stan dává blahodárný stín (běžně v letošním horkém létě je 35 ve stínu).

  Docela klasický průběh akce má...lidé chodí, prohlíží si vzorky, ptají se na podrobnosti....až na jedno velké poprvé...vyfotila jsem dcerku, nahrála do počítače, fotku upravila a vůbec poprvé vznikla naše rytina fotky pod širým nebem :). Záludnosti jsou stále - hlavně světlo.....když na noťas svítí sluníčko je špatně vidět co vlastně upravuju...chce to asi větší tréning.

  Více tréninku mi bylo dopřáno...přichází pán, který se nebojí a stává se naším prvním portrétovaným - vyrytý portrét z číslem 001....a je to "boj"...tužka od tabletu se mi lepí horkem na prsty...jen nevím, jestli převládá horko od sluníčka nad hlavou (je skoro poledne) nebo horko ze strachu zda se to povede.....povedlo....i když....možnost zlepšování vidím stále ;).

pár fotek z mobilu...zkouška úprav přímo v telefonu





Žádné komentáře:

Okomentovat